Това е най-ниския газов амортисьор за офис стол, който предлагаме.

Дебелината на тръбата към кръстачката е с диаметър 5 см, а в долната част е конусовидна и обикновено се намалява до 4.5 - 4.7 см. Диаметъра на самия амортисьор е с дебелина 2.8 см и в частта където влиза в механизма под седалката също е конусовиден. Ако вашия се различава ни потърсете за консултация.

Предлагаме само най-високото качество газови амортисьори за столове - Class4 с издържливост до 150 кг на седящия заедно със седалката. Спокойното сядане удължава значително живота му.


Освен размерите, който може да разгледате като натиснете на картинката по-горе, Ви предлагаме възможност да се ориентирате и по останалите елементи на ваши стол, като ги сравните с картинките по-долу. Във всички случай преди да изпратим амортисьора, ще се свържем с Вас и ако имате въпроси, може да ги обсъдим и ако е необходимо е възможно да променим първоначално избрания модел амортисьор.и ето с такъв люлеещ механизъм:


 

Следва видео, с инструкции как се сменя амортисьор, Видеото е на английски, но се вижда ясно как се сменя.

Необходими са чук, тръбен ключ и WD40 или друг разтворител на ръжда.

 

Гаранция: 2 години.

Споделете мнение

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Нисък хромиран газов амортисьор (снижен) за офис стол

  • Марка Части за столове
  • Модел Резервни части за столове
  • Срок за доставка: 2-3 работни дни
  • 50,00 лв.

  • Цена без ДДС: 50,00 лв.

Етикети: Газов, амортисьор, Резервни, части за, стол

Стоката се предлага и доставя от Ремеб ЕООД


Предлагаме ремонт на офис столове на нашия адрес, след предварителна уговорка. Столовете се оставят и биват ремонтирани в рамките на 1-2 работни дни.