Комплект 5 бр.


ВАЖНО!!! Гумираните колела не са с дебелината на "автомобилна гума" и нанесения тънък слой гума, може да предпазва настилката от единични и малки по размер по-твърдите частици с диаметър или страна не повече от 1мм. Ако не се почиства своевременно и в този слой се задържат твърди частици то те ще протриват с голяма скорост меката настилка (дървен/ламиниран паркет или друга настила с малка износоустойчивост). Тези колелца предпазват ускореното износване спрямо нормалните колелца, а не го предотвратяват и скоростта на захабяване зависи от качествата на самата настилка.

 

Направете проверка дали предлаганите от нас колела са подходящи за Вас. Те се различават по широчината и дължината на оста, която влиза в кръстачката.

Проверката дали са подходящи колелцата може да се направи по два начина:

 1. Визуално, като я сравните с допълнителната картинка за този продукт;
 2. Като проверите дали дължината на оста влизаща в кръстачката е около 2 - 2.3 см.

 

Предлагаме три типа колелца: изцяло пластмасови и два модела гумирани колела с различен цвят на периметъра. Може да изберете предпочитаните от вас от опциите преди да направите покупка.

 • Гумираните колела - предпазват от надраскване меки настилки като естествен и ламиниран паркет. Важно е да се знае, че ако не се поддържа пода почистен, то в гумата се набиват твърди частици и с времето колелцата губят тази своя характеристика да предпазват пода от надраскване.
 • Пластмасови колела - имат преимущество, че са по-устойчиви на износване на фугите между различните видове плочки. Все пак трябва да се знае, че колкото по една фуга е дълбока и остра, толкова по-бързо изяжда колелата. Тези колела имат и механизъм, който при ставане на човек от стола ограничават своето търкаляне. Това е предвидено за да се ограничи движението на стола и той да не се удря в стената зад седящия.

 

Условия за доставка и монтаж на резервни части.

  

Гаранция: 2 години.

Споделете мнение

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Колелца за офис стол - 5бр. комплект

 • Марка Части за столове
 • Модел Резервни части за столове
 • Получавате наградни точки: 3
 • Срок за доставка: 1-3 работни дни
 • 36,00 лв.

 • Цена без ДДС: 36,00 лв.

Възможни варианти


Сходни продукти

Комплект 5 колелца за офис стол

Комплект 5 колелца за офис стол

Обикновени пластмасови колелца, нямат задържане при търкаляне и са подходящи само за настилки като м..

27,00 лв. Цена без ДДС: 27,00 лв.

СТЪПКИ ЗА СТАТИЧНОСТ

СТЪПКИ ЗА СТАТИЧНОСТ

Стъпки за статичност 1 бр...

5,04 лв. Цена без ДДС: 4,20 лв.

Етикети: Колелца, за, офис, стол, Резервни, части

Стоката се предлага и доставя от Ремеб ЕООД


Предлагаме ремонт на офис столове на нашия адрес, след предварителна уговорка. Столовете се оставят и биват ремонтирани в рамките на 1-2 работни дни.